HR med fokus på forretningen

HR med fokus på forretningen

Behovet for HR opstår nogle gange her og nu. Andre gange har du og din virksomhed igennem noget tid haft et ønske om at få løst en konkret opgave.


Tiden eller ressourcerne er der bare ikke lige, fordi I har fokus på det, der er kernen i jeres forretining - og så er der også lige drift og ledelse!


Det betyder, at mange af de opgaver, der handler om at have medarbejdere ansat i en virksomhed i bevægelse, bliver skubbet til side. Det kan fx være i relation til personalejura og overenskomster, løn og ansættelse, udvikling og afvikling, ligesom det kan være områder som personalepolitikker og virksomhedskultur, stress og sygefravær, konflikter og forandringer.


Og det kan have store konsekvenser, især i en tid, hvor lysten til at skifte job er stor, og hvor det er svært at rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere.


Det er her, Jette Post Consulting kan hjælpe! Jeg fungerer som virksomhedens eksterne HR-funktion, hvor jeg er sparringspartneren, der både rådgiver og udfordrer jer konstruktivt. Og det er uanset, om I er en stor virksomhed med egen HR-afdeling, der mangler ressourcer på grund af travlhed, eller om I er en mindre virksomhed uden en decideret HR-funktion.


Vores samarbejde starter altid med en dialog om den konkrete opgave, hvor vi bliver enige om, hvad vi skal fokusere på. Herefter tager jeg ansvar for at løse opgaven.


Drejer det sig om flere HR-aktiviteter, planlægger og gennemfører jeg dem i henhold til den plan, vi aftaler. Selvfølgelig med afsæt i virksomhedens økonomi, strategi og værdier, så der er sammenhæng i tingene.


Det kalder jeg fleksibel HR med fokus på forretningen!

Fleksibel HR der passer til jeres behov


HR

fra gang til gang 


Kompetent HR til jeres virksomheds behov. Her og nu.


HR fra gang til gang er for jer, der har en enkeltstående opgave eller aktivitet, I gerne vil have løst.


Det kan fx være en rekruttering eller en stresspolitik.

        
Få et tilbud på opgaven

HR som

klippekort


Kompetent HR. Til jeres virksomheds løbende behov. 


HR som klippekort er en flek-sibel løsning til jer, der vil styrke HR-indsatsen i  virksomheden med udvalgte opgaver og aktiviteter.


Det er typisk muligheden for at få sparring her og nu på personalerelaterede situationer.Kr. 10.000 for 10 klip

HR på

abonnement


12 timers kompetent HR til jeres virksomhed. Hver måned.


HR på abonnement er for jer, der vil forankre HR-indsatsen i virksomheden med løbende aktiviteter og strategiske indsatser.


Det kan fx være en HR-strategi, eller en samlet personalepolitik.
Kr. 11.400 pr. måned